Design magazin
Design magazin
A Collier

Eves Weapon

A Collier Eve fegyvere 750 karátos rózsa és fehérarany. 110 gyémántot (20,2 kt) tartalmaz, és 62 szegmensből áll. Mindegyiknek két teljesen eltérő megjelenése van: oldalnézetben a szegmensek alma alakúak, felülnézetben V alakú vonalak láthatók. Mindegyik szegmens oldalra van osztva, hogy létrejöjjön a rugótartó hatás, amely a gyémántokat tartja - a gyémántokat csak feszítés tartja. Ez előnyösen hangsúlyozza a fényerőt, a ragyogást és maximalizálja a gyémánt látható fényét. Rendkívül könnyű és tiszta kialakítást tesz lehetővé, a nyaklánc mérete ellenére.

Gyűrű

Wishing Well

Gyűrű Amikor álmaiban egy rózsakertben járt, Tippy rózsa által körülvett vágyra érkezett. Ott a kútba nézett, látta az éjszakai csillagok tükröződését, és kívánságot tett. Az éjszakai csillagokat a gyémántok ábrázolják, és a rubin a legmélyebb szenvedélyét, álmait és reményét jelképezi, amelyet a kívánságánál tett. Ez a formatervezés egyedi rózsavágással, hatszögletű rubinkarommal készült, 14K-os tömör aranyból. A kis leveleket faragják, hogy megmutassák a természetes levelek textúráját. A gyűrűs sáv támogatja a lapos tetejét, és kissé befelé hajlik. A gyűrű méretét matematikai módon kell kiszámítani.

Táska

Totepographic

Táska Topográfiai ihletésű táska, amely könnyű hordozható anyagként szolgál, különösen azokon a forgalmas napokon, amikor vásárlást vagy megbízások futtatását töltötte. A Tote táska kapacitása olyan, mint egy hegy, és sok dolgot képes tárolni vagy hordozni. Az orális csont képezi a zsák általános szerkezetét, a topográfiai térkép úgy lesz, hogy felszíni anyag legyen, akárcsak a hegyek egyenetlen felülete.

A Medál

Taq Kasra

A Medál Taq Kasra, ami azt jelenti, hogy a kasra arch, a Sasani Királyság emlékműve, amely jelenleg Irakban található. Ezt a függőt, amelyet a Taq kasra geometriája és a korábbi szuverenitások nagysága ihlette, amely a felépítésükben és a szubjektivizmusban volt, felhasználták ebben az építészeti módszerben ennek az etosznak a kialakításához. A legfontosabb tulajdonság a modern formatervezés, amely megkülönböztetett nézetű darabból készítette el az oldalt úgy, hogy alagútnak tűnik, szubjektivizmushoz vezet, és az elülső nézetből formálva íves helyet teremtett.

Női Ruha Kollekció

Utopia

Női Ruha Kollekció Ebben a gyűjteményben Yina Hwangot elsősorban a szimmetrikus és aszimmetrikus alakzatok ihlette, a föld alatti zenekultúra aprólékával. Ezt a kollekciót az önmaga ösztönzésének pillanatára alapozva készítette, hogy funkcionális, mégis elvont ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel készítsen egy gyűjteményt, amely megtestesíti tapasztalata történetét. A projektben minden nyomtatás és szövet eredeti, és a szövetek alapjába elsősorban PU bőr, szatén, Power Mash és Spandex használt.

Nyaklánc És Fülbevaló Szett

Ocean Waves

Nyaklánc És Fülbevaló Szett Az óceáni hullámokból készült nyaklánc kortárs ékszerek gyönyörű darabja. A formatervezés alapvető inspirációja az óceán. A nyakláncba vetített kulcsfontosságú elemek szélessége, életerő és tisztaság. A tervező a kék és a fehér egyensúlyának megfelelő egyensúlyát használta az óceán fröccsenő hullámainak látványának bemutatására. Kézzel készített 18K fehéraranyból, gyémántokkal és kék zafírral díszítve. A nyaklánc meglehetősen nagy, mégis finom. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a ruhák minden formájának, de jobban alkalmazható egy olyan nyakkivágással párosítva, amely nem fog átfedni egymást.