Design magazin
Design magazin
Ékszerek-Fülbevalók

Eclipse Hoop Earrings

Ékszerek-Fülbevalók Van egy jelenség, amely folyamatosan letartóztatja viselkedésünket, megállítva minket a nyomvonalainkban. A napfogyatkozás asztrológiai jelensége az emberiség legkorábbi kora óta érdekli az embereket. Az ég hirtelen elsötétülése és a Napfolt folytán a félelem, a gyanú és a csodálatos árnyék hosszú árnyékát vetette a képzeletre. A napfogyatkozások lenyűgöző jellege tartós benyomást hagy ránk mindenkire. A 18K fehérarany gyémánt fogyatkozású karika fülbevalót a 2012-es napfogyatkozás ihlette. A tervezés megpróbálja megragadni a nap és a hold titokzatos természetét és szépségét.

A Luxuscipő

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

A Luxuscipő Gianluca Tamburini "Szandál / alakú ékszerek" sorozatát, az úgynevezett Conspiracy-t 2010-ben alapították. Az összeesküvés cipője könnyedén ötvözi a technológiát és az esztétikát. A sarok és a talp olyan anyagokból készül, mint könnyű aluminium és titán, amelyeket szobrászati formában öntöttek. A cipő sziluettjét ezután féldrágakövek és más pazar díszítések hangsúlyozzák. A csúcstechnológia és a legmodernebb anyagok modern szobrot alkotnak, szandál alakúak, ám ahol még mindig láthatóak a képzett olasz kézművesek érintése és tapasztalata.

Bross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bross A tárgy jellege és külső alakja lehetővé teszi a dísz új kialakításának megváltoztatását. Az élénk természetben az egyik időszak a másikra változik. A tavasz a tél következik, a reggel pedig este. A színek, valamint a légkör is megváltoznak. A képek helyettesítésének, váltakozásának ezt az elvét az „Asia Metamorphosis” díszítéséhez vezetik be, a gyűjteményben, ahol két különböző állapot, két korlátozás nélküli kép tükröződik egy objektumban. A szerkezet mozgatható elemei lehetővé teszik a dísz jellegének és megjelenésének megváltoztatását.

Az Analóg Óra

Kaari

Az Analóg Óra Ez a kialakítás egy szokásos 24 órás analóg mechanizmuson alapul (fél sebességű órás kéz). Ezt a konstrukciót két ív alakú sajtoló vágással látják el. Rájuk láthatjuk a forduló órás és perc kezét. Az órás kéz (lemez) két különböző színű szegmensre van felosztva, amelyek elforgatva jelzik az AM vagy a PM időt, attól függően, hogy melyik látható. A perc kéz látható a nagyobb sugarakon keresztül, és meghatározza, hogy mely percrés felel meg a 0-30 perces tárcsáknak (amelyek az ív belső sugara található) és a 30-60 perces résnek (amely a külső sugáron található).

A Modern Ruhaszövet

Le Maestro

A Modern Ruhaszövet A Le Maestro forradalmasítja a ruhacipőt azáltal, hogy beépíti a Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titán „mátrix sarkot”. A „mátrix sarok” csökkenti a sarok szakaszának vizuális tömegét és bemutatja a ruhacipő szerkezeti integritását. Az elegáns vámpír kiegészítéseként a felső szemből készült aszimmetrikus kialakításhoz magas szemű bőrt használnak. A sarokszakasznak a felső részéhez történő integrációja most egy karcsú és kifinomult sziluettből áll.

A Kortárs Qipao

The Remains

A Kortárs Qipao Az inspiráció a kínai műemlékekből származik, a „kerámia” a legelterjedtebb kép, amely a királyi és az emberektől függetlenül a legnépszerűbb. Tanulmányaimban a mai kínai esztétikai alapvető szabványok és a Feng Shui (belsőépítészet és környezettervezés) alapvető standardjai is változatlanok. Szeretik az átláthatóságot, a rétegezést és a kívánságot. Szeretnék megtervezni egy Qipao-t, amely a kerámiák implikációját és vonzerejét a régi dinasztiából a kortárs divatba hozza. És provokálja az embereket, akik elfelejtették kultúrájukat és etnikai hovatartozásukat, amikor i generáción vagyunk.