Design magazin
Design magazin
A Csatlakoztatott Óra

COOKOO

A Csatlakoztatott Óra A COOKOO ™, a világ első olyan intelligens órája, amely analóg mozgást kombinál a digitális kijelzővel. A rendkívül tiszta vonalak és az intelligens funkciók ikonikus kialakításával az óra megjeleníti az okostelefonról vagy az iPadről származó preferált értesítéseket. A COOKOO App ™ -nak köszönhetően a felhasználók továbbra is ellenőrizhetik összekapcsolt életüket azáltal, hogy kiválasztják, mely értesítéseket és riasztásokat szeretnék kapni a csuklójukra. A testreszabható COMMAND gomb megnyomásával távolról elindíthatja a kamerát, a távirányítóval lejátszhatja a zenét, egy gombnyomással bejelentkezhet a Facebookba és még sok más lehetőséget.

Projekt neve : COOKOO, A tervezők neve : CONNECTEDEVICE Ltd, Ügyfél neve : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO A Csatlakoztatott Óra

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.