Design magazin
Design magazin
A Magánlakás

City Point

A Magánlakás A tervező ihlette a városi tájból. A hektikus városi terepet ezáltal „kiterjesztették” a lakóterületre, amelyet a projekt a nagyvárosi téma jellemez. A sötét színeket a fény kiemelte, hogy csodálatos vizuális effektusokat és hangulatot teremtsen. A mozaik, a festmények és a digitális nyomatok felépítésével a modern épület benyomását keltették a belső terekbe. A tervező nagy erőfeszítéseket tett a területrendezésre, különös tekintettel a funkcionalitásra. Az eredmény egy stílusos és fényűző ház volt, amely elég tágas volt 7 ember kiszolgálására.

Projekt neve : City Point, A tervezők neve : Chiu Chi Ming Danny, Ügyfél neve : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point A Magánlakás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.