Design magazin
Design magazin
A Magánlakás

City Point

A Magánlakás A tervező ihlette a városi tájból. A hektikus városi terepet ezáltal „kiterjesztették” a lakóterületre, amelyet a projekt a nagyvárosi téma jellemez. A sötét színeket a fény kiemelte, hogy csodálatos vizuális effektusokat és hangulatot teremtsen. A mozaik, a festmények és a digitális nyomatok felépítésével a modern épület benyomását keltették a belső terekbe. A tervező nagy erőfeszítéseket tett a területrendezésre, különös tekintettel a funkcionalitásra. Az eredmény egy stílusos és fényűző ház volt, amely elég tágas volt 7 ember kiszolgálására.

Projekt neve : City Point, A tervezők neve : Chiu Chi Ming Danny, Ügyfél neve : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point A Magánlakás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.