Design magazin
Design magazin
Asztal

Duoo

Asztal A Duoo íróasztal a vágy, hogy kifejezzék a karaktert a formák minimalizmusán keresztül. Vékony vízszintes vonalai és szögletes fém lábai erőteljes vizuális képet hoznak létre. A felső polc lehetővé teszi levélpapír elhelyezését, hogy munka közben ne zavarja. Az eszközök csatlakoztatására szolgáló rejtett tálca tiszta esztétikát tart fenn. A természetes furnérból készült asztallap melegíti a természetes fa textúráját. Az íróasztal kifogástalan egyensúlyt tart fenn a harmonikusan megválasztott anyagoknak, a funkcionalitásnak és a praktikának, valamint a szabályos és szigorú formák esztétikájának köszönhetően.

A Házi Tésztagép

Hidro Mamma Mia

A Házi Tésztagép A Hidro Mama Mia társadalmi-kulturális mentőprogram az olasz gasztronómia révén. Rendkívül könnyen használható, könnyű és kompakt, könnyen tárolható és szállítható. Ez lehetővé teszi a biztonságos, magas termelékenységet, kellemes főzési élményt biztosítva a családnak a mindennapi életben és a barátok kölcsönhatásában. A motor teljesen integrálva van a sebességváltókészletbe, erőt, robusztust és biztonságos felhasználást kínálva, könnyű tisztítást és támogatást nyújtva. Vágja a különböző vastagságú tésztákat, és különféle ételeket készíthet: tésztát, tésztát, lasagnát, kenyeret, cukrászsüteményt, pizzát és így tovább.

Hiperkocsi

Brescia Hommage

Hiperkocsi A digitális technológia csúcstechnológiájának, az érintőképernyő síkjának és az ésszerű, egy térfogatú járműveknek idején a Brescia Hommage projekt egy régi iskola kétüléses hiperkocsi tervezési tanulmánya, amelyet ünnepségként láttak el egy korszakban, ahol az elegáns egyszerűség, a nagy tapintású anyagszerűség, a nyers erő, a tiszta szépség és az ember és a gép közötti közvetlen kapcsolat volt a játék szabálya. Abban az időben, amikor a bátor és ötletes emberek, mint például Ettore Bugatti, olyan mobil eszközöket készítettek, amelyek lenyűgözték a világot.

A Zamatos, Dedikált Növekvő Doboz

Bloom

A Zamatos, Dedikált Növekvő Doboz A Bloom egy zamatos, dedikált növekedési doboz, amely stílusos otthoni bútorként szolgál. Tökéletes növekedési feltételeket biztosít a pozsgás növények számára. A termék fő célja, hogy kitöltse azt a vágyat és táplálja, akinek kevesebb zöld környezetben van a városi területeken életük. A városi élet számos kihívással jár a mindennapi életben. Ez arra készteti az embereket, hogy figyelmen kívül hagyják természetüket. A Bloom célja, hogy hida legyen a fogyasztók és természetes vágyaik között. A termék nem automatizált, célja a fogyasztók segítése. Az alkalmazás támogatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy cselekedjenek a növényeikkel, ami lehetővé teszi számukra a nevelést.

Teafőző

Grundig Serenity

Teafőző A Serenity egy kortárs teafőző, amely az örömteli felhasználói élményre összpontosít. A projekt elsősorban az esztétikai elemekre és a felhasználói élményre összpontosít, mivel a fő cél azt javasolja, hogy a termék különbözzen a meglévőktől. A teafőző dokkja kisebb, mint a test, amely lehetővé teszi, hogy a termék a földre nézzen, és egyedi identitást kölcsönöz. A kissé ívelt test, szeletelt felületekkel kombinálva is támogatja a termék egyedi identitását.

A Csillár

Lory Duck

A Csillár A Lory Duck sárgarézből és epoxi üvegből készült modulokból álló felfüggesztési rendszerként van kialakítva, amelyek mindegyike hasonlít egy kacsa, amely könnyedén csúszik át a hideg vizeken. A modulok konfigurálhatóságot is kínálnak; egyetlen érintéssel bármelyik irány bármilyen irányba állítható és tetszőleges magasságban lefagyhat. A lámpa alapeleme viszonylag gyorsan született. Hónapos kutatásra és fejlesztésre volt szüksége számtalan prototípussal, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt és a lehető legjobb megjelenést minden lehetséges szögből.