Design magazin
Design magazin
Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz

Biometric Facilities Access Camera

Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz A falakba vagy kioszkokba épített biometrikus eszköz, amely rögzíti az írist és az egész arcot, majd adatbázisra hivatkozik a felhasználói jogosultságok meghatározása céljából. Hozzáférést biztosít az ajtók kinyitása vagy a felhasználók bejelentkezése révén. A felhasználói visszajelzési funkciók beépítve vannak az önbeállítás egyszerűsítéséhez. A LED-ek láthatatlanul megvilágítják a szemet, és van egy vaku a gyenge fényviszonyokhoz. Az előlap 2 műanyag alkatrészből áll, lehetővé téve a kéthangú színeket. A kisebb rész finom részletekkel vonzza a szemet. Az űrlap egyszerűsíti a 13 elülső oldalsó alkatrészt esztétikusabb termékké. Vállalati, ipari és otthoni piacokhoz készült.

Az Érzékelt Csaptelep

miscea KITCHEN

Az Érzékelt Csaptelep A miscea KITCHEN rendszer a világ első valóban érintésmentes multi-folyadék-adagoló konyhai csaptelepje. 2 adagolót és egy csaptelepet kombinálva egy egyedi és könnyen használható rendszerbe, ez kiküszöböli a különálló adagolók szükségességét a konyhai munkaterületen. A csaptelep teljesen érintésmentes, hogy maximális kézhigiéniai előnyöket biztosítson, és csökkentse a káros baktériumok terjedését. Számos kiváló minőségű és hatékony szappan, mosó- és fertőtlenítőszer használható a rendszerrel. A piacon elérhető leggyorsabb és legmegbízhatóbb érzékelő technológiát kínálja a precíziós teljesítmény érdekében.

Az Érzékelt Csaptelep

miscea LIGHT

Az Érzékelt Csaptelep A miscea LIGHT érzékelővel aktivált csaptelepek beépített szappan adagolóval vannak felszerelve, amelyet közvetlenül a csaphoz terveztek a kényelem és a kézhigiénia maximális előnyei érdekében. A gyors és megbízható érzékelő technológia felhasználásával szappanot és vizet ad ki a higiénikus és ergonómikus kézmosás élményéért. A beépített szappan adagoló akkor aktiválódik, amikor a felhasználó keze áthalad a szappan szektoron. Ezután csak akkor adják ki a szappant, ha a felhasználó kezét a csap szappan kimenete alá helyezik. A vizet intuitív módon veheti fel, ha a kezét a vízkivezetés alatt tartja.

Az Automatizált Bevándorlási Terminál

CVision MBAS 1

Az Automatizált Bevándorlási Terminál Az MBAS 1-et úgy fejlesztették ki, hogy megvédje a biztonsági termékek természetét, és minimalizálja a megfélemlítést és a félelmet mind a technológiai, mind a pszichológiai szempontok miatt. A dizájn barátságosnak tűnik, tiszta vonalakkal, amelyek tökéletesen beleolvadnak a szkennertől a képernyőhöz. A képernyőn megjelenő hang és kép az első felhasználók lépésről lépésre végigvezeti a bevándorlási folyamatot. Az ujjlenyomat-letapogató pad leszerelhető az egyszerű karbantartás vagy a gyors cserés érdekében. Az MBAS 1 egy egyedülálló termék, amelynek célja a határok átlépésének megváltoztatása, lehetővé téve a többnyelvű interakciót és a barátságos, megkülönböztetésmentes felhasználói élményt.

Kés Blokk

a-maze

Kés Blokk Az egy labirintus késblokka kialakításának célja a mentális és a látásérzékeink azonos stimulálása. A kések tárolásának és szervezésének módját egyedülállóan inspirálja a gyermekkori játék, amelyet mindannyian ismerünk. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletesen összeolvadva a labirintus céljait szolgálja, és ennél is fontosabb kapcsolatot létesít velünk, amely felhívja a kíváncsiság és a szórakozás érzelmeit. A tiszta formája egy labirintus lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze az egyszerűségét, amely kevesebbel sokkal többet tesz. Éppen ezért a labirintus autentikus termékinnovációt eredményez, felejthetetlen felhasználói élménnyel és egyező megjelenéssel.

A Csillár

Bridal Veil

A Csillár Ez a művészet - művészeti tárgy világítással. Tágas szoba komplex profilú mennyezettel, mint gomolyfelhők. A csillár helyet foglal el, simán folyik az elülső falról a mennyezetre. A kristály és a fehér zománc levelek a vékony csövek rugalmas hajlításával összekapcsolva hozzák létre a repülő fátyol képét a világ minden tájáról. A könnyű és arany fényű repülő madarak bősége tágasság és öröm érzetét kelti.