Design magazin
Design magazin
Ruhaakasztó

Linap

Ruhaakasztó Ez az elegáns ruhaakasztó megoldást nyújt a legnagyobb problémákra – a keskeny gallérral rendelkező ruhák behelyezésének nehézségére, a fehérnemű felakasztásának nehézségeire és a tartósságra. A tervezéshez az ihletet a gemkapocs adta, amely folyamatos és tartós, a végső formázást és anyagválasztást pedig ezekre a problémákra adott megoldásoknak köszönhették. Az eredmény egy nagyszerű termék, amely megkönnyíti a végfelhasználó mindennapi életét, és egyben egy butik üzlet szép kiegészítője is.

Mobiljátékokhoz Használható Képernyővédő Fólia

Game Shield

Mobiljátékokhoz Használható Képernyővédő Fólia A Monifilm Game Shield egy 9H edzett üveg képernyővédő fólia, amely az 5G mobileszközök ERA-hoz készült. Intenzív és hosszan tartó képernyő-nézésre van optimalizálva, mindössze 0,08 mikrométeres érdességű Ultra Screen Smoothness-val, hogy a felhasználó optimális sebességgel és pontossággal csúsztassa és érintse meg, így ideális mobiljátékokhoz és szórakoztatáshoz. Ezenkívül 92,5 százalékos áteresztőképességű képernyőtisztaságot biztosít a Zero Red Sparkling funkcióval és más szemvédő funkciókkal, mint például az Anti Blue Light és az Anti-Glare a hosszú távú kényelem érdekében. A Game Shield Apple iPhone és Android telefonokhoz is elkészíthető.

Futóérmek

Riga marathon 2020

Futóérmek A Rigai Nemzetközi Maratonpálya 30. jubileumi érmének szimbolikus formája van, amely összeköti a két hidat. A 3D-s ívelt felület által képviselt végtelenül folyamatos képet az érem futásteljesítményének megfelelően öt méretben tervezték, ilyen például a teljes maraton és a félmaraton. A felület matt bronz, az érem hátulján pedig a verseny neve és a futásteljesítmény van gravírozva. A szalag Riga város színeiből áll, árnyalatokkal és hagyományos lett mintákkal a kortárs mintákban.

A Tervezési Események Programja

Russian Design Pavilion

A Tervezési Események Programja kiállítások, tervpályázatok, műhelyek, oktatási formatervezési tanácsadás és kiadói projektek, amelyek célja az orosz tervezők és márkák külföldi népszerűsítése. Tevékenységeink arra ösztönzik az oroszul beszélő tervezőket, hogy tökéletesítsék tudásukat és készségeiket nemzetközi projektek révén, és segítenek nekik megérteni a tervezői közösségben betöltött szerepüket, termékeik versenyképességének előmozdítását és versenyképességét, valamint valódi innovációk létrehozását.

Oktatási És Képzési Eszköz

Corporate Mandala

Oktatási És Képzési Eszköz A vállalati mandala egy vadonatúj oktatási és képzési eszköz. Ez az ősi mandala elv és a vállalati identitás innovatív és egyedi integrációja, amelynek célja a csapatmunka és az általános üzleti teljesítmény fokozása. Ezenkívül ez a vállalat vállalati identitásának új eleme. A vállalati mandala csoportos tevékenység csoportvezető számára vagy egyéni tevékenység a menedzser számára. Kifejezetten egy adott társaság számára készült, és csapata vagy egyén színezi őket szabadon és intuitív módon, ahol mindenki választhat bármilyen színt vagy teret.

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.