Design magazin
Design magazin
A Csaptelepek

Electra

A Csaptelepek Az Electra, amelynek nincs külön fogantyúja, vonzza az elegáns elemeit és az intelligens megjelenés miatt mindenkit vonzó, hogy egyedi legyen a konyha számára. A digitális mosogató csaptelep lehetővé teszi a felhasználók számára a konyhában való szabad mozgást, miközben két különböző áramlási funkcióval is rendelkezik. Az electra elülső részén egy elektronikus betét lehetővé teszi az összes funkció elérését, akár a spray-t a kifolyóba illesztve, akár a kezedben, az ujjhegyével csak vezérelheti.

Projekt neve : Electra, A tervezők neve : E.C.A. Design Team, Ügyfél neve : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra A Csaptelepek

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.