Design magazin
Design magazin
A Ruhák

Bamboo lattice

A Ruhák Vietnamban számos termékben, például csónakokban, bútorokban, csirke ketrecekben, lámpákban látunk bambuszrács technikát. A bambuszrács erős, olcsó és könnyen elkészíthető. Az a látomásom, hogy olyan üdülőhelyet hozzunk létre, amely olyan izgalmas, kecses, kifinomult és elbűvölő divatot jelent. Ezt a bambuszrácsos részletet alkalmaztam néhány divatomra úgy, hogy a nyers, kemény, szabályos rácsot lágy anyagmá alakítottam. Terveim ötvözik a hagyományt a modern formával, a rácsminta keménységével és a finom szövetek homokpuhaságával. A formare és a részletekre összpontosítom, és varázsa és nőiessége viszi viselõjét.

Gyémánt Gyűrű

The Great Goddess Isida

Gyémánt Gyűrű Az Isida egy 14 K méretű arany gyűrű, amely az ujjára csúszik, hogy elbűvölő megjelenést hozzon létre. Az Isida gyűrű homlokzatát olyan egyedi elemek díszítik, mint a gyémánt, ametiszt, citrin, tsavorit, topáz és kiegészítve fehér és sárga aranygal. Mindegyik darabnak megvan a saját meghatározott anyaga, így egy-egyfajta. Ezenkívül a szeletelt drágaköveken lévő lapos üvegszerű homlokzat különböző fény sugarait tükrözi különböző körülmények között, exkluzív karaktert adva a gyűrűnek.

Nyaklánc

Scar is No More a Scar

Nyaklánc A terv mögött drámai, fájdalmas történet áll. A testén lévő felejthetetlen kínos heg ihlette, amelyet 12 éves koromban erős tűzijáték égetett. Miután megpróbálta lefedni egy tetoválással, a tetováló figyelmeztette, hogy rosszabb lenne a félelmet lefedni. Mindenkinek megvan a hegéje, mindenkinek megvan a felejthetetlen fájdalmas története vagy története, a gyógyulás legjobb megoldása az, ha megtanuljuk szembenézni azzal, és erősen legyőzni, ahelyett, hogy eltakarnák, vagy megpróbálnák elmenekülni tőle. Ezért remélem, hogy az ékszeremet viselő emberek erősebbek és pozitívabbak lehetnek.

A Csatlakoztatott Óra

COOKOO

A Csatlakoztatott Óra A COOKOO ™, a világ első olyan intelligens órája, amely analóg mozgást kombinál a digitális kijelzővel. A rendkívül tiszta vonalak és az intelligens funkciók ikonikus kialakításával az óra megjeleníti az okostelefonról vagy az iPadről származó preferált értesítéseket. A COOKOO App ™ -nak köszönhetően a felhasználók továbbra is ellenőrizhetik összekapcsolt életüket azáltal, hogy kiválasztják, mely értesítéseket és riasztásokat szeretnék kapni a csuklójukra. A testreszabható COMMAND gomb megnyomásával távolról elindíthatja a kamerát, a távirányítóval lejátszhatja a zenét, egy gombnyomással bejelentkezhet a Facebookba és még sok más lehetőséget.

Laptop Tok

Olga

Laptop Tok Egy laptop tok speciális hevederrel, és speciálisan rögzítse egy másik tokrendszert. Az anyaghoz újrahasznosított bőrt vettem. Számos szín található, amelyek közül mindenki felveheti a sajátját. Célom egy egyszerű, érdekes laptop tok elkészítése volt, ahol könnyedén gondoskodhat a karosszéria gondozásáról, és rögzíthet egy másik ügyet, ha magához kell vinnie a vizsgálandó Mac book pro-t és Ipad-ot vagy mini Ipad-ot. Esernyőt vagy újságot hordozhat a ház alatt. Könnyen cserélhető tok minden napig.

Esőkabát

UMBRELLA COAT

Esőkabát Ez esőkabát esőkabát, esernyő és vízálló nadrág kombinációja. Az időjárási körülményektől és az eső mennyiségétől függően a különböző védelmi szintekhez beállítható. Különlegessége, hogy esőkabátot és az esernyőt egyetlen elemben kombinálja. Az esernyő esőkabát segítségével a kezed szabad. Ezenkívül tökéletes sporttevékenységekhez, például kerékpározáshoz. Ezen túlmenően egy zsúfolt utcán nem szabad más esernyőkbe ütköznie, mivel az esernyő-kapucnival a válla felett fekszik.