Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Doppio

Gyűrű Ez misztikus jellegű izgalmas ékszer. A „Doppio” spirális alakjában két irányba halad, szimbolizálva a férfiak időét: a múltot és a jövőt. Ezüstöt és aranyat hordozza, amelyek az emberi szellem erényeinek fejlődését képviselik a Föld története során.

Gyűrű És Medál

Natural Beauty

Gyűrű És Medál A Natural Beauty kollekció az Amazon-erdő tisztelegéseként jött létre, amely nem csupán Brazília, hanem az egész világ öröksége. Ez a gyűjtemény egyesíti a természet szépségét a nőies érzékiség érzékiségével, ahol az ékszerek formálják és simozzák a nő testét.

Nyaklánc

Sakura

Nyaklánc A nyaklánc nagyon rugalmas és különböző darabokból készül, amelyek zökkenőmentesen össze vannak forrasztva, hogy szépen elcsúszhassanak a nők nyakának területén. A jobb oldali középső virágok forognak, és megengedett a bal oldali rövidebb darab külön-külön, brossként történő használata. A nyaklánc nagyon könnyű, figyelembe véve a darab 3D-s alakját és összetettségét. Bruttó tömege 362,50 gramm, 18 karátos, 518,75 karátos kővel és gyémántokkal

A Selyem Foulard

Passion

A Selyem Foulard A "szenvedély" az egyik "Üdvözlet" objektum. Finoman hajtsa össze a selyemkendőt a zseb négyzetére, vagy vázolja be grafikának, és élettartama megőrizze. Olyan, mint egy játék - minden tárgynak egynél több funkciója van. A "Üdvözlet" a régi kézműves és a modern formatervezési tárgyak közötti szelíd korrelációt testesíti meg. Mindegyik formatervezés egyedi mű, és más történetet mond el. Képzeljen el egy olyan helyet, ahol minden apró részlet egy történetet mesélt el, ahol a minőség az élet értéke, és a legnagyobb luxus az, hogy igaz vagy magadra. Ez az, ahol a "Üdvözlet" találkozik Önnel. Hagyja, hogy a művészet megismerkedjen, és öregszik veled!

Ékszer Gyűjtemény

Future 02

Ékszer Gyűjtemény A Future 02 projekt egy ékszergyűjtemény szórakoztató és élénk csavarral, amelyet körtémák ihlette. Mindegyik darabot számítógéppel támogatott tervező szoftverrel készítik, amelyet teljes egészében vagy részben szelektív lézeres szinterezéssel vagy acél 3D nyomtatási technológiával készítenek, és kézzel készítik a hagyományos ezüstműves technikákkal. A gyűjtemény ihlette a kör alakját, és gondosan megtervezve az euklideszi tételeket ábrázolja a hordható művészet mintáira és formáira, ily módon új kezdetet szimbolizálva; kiindulópont egy izgalmas jövőhez.

Árok Kabát

Renaissance

Árok Kabát Szerelem és sokoldalúság. Egy gyönyörű történet, amely a szövetekbe nyúlik, ennek a tréningkabátnak a testreszabása és elképzelése, a gyűjtemény összes többi ruhadarabja mellett. Ennek a darabnak az egyedisége biztosan a városi formatervezés, a minimalista tapintás, de ami itt igazán meglepő, inkább sokoldalúsága lehet. Csak csukja be a szemét, kérlek. Először látnod kellene egy komoly embert, aki komolyan foglalkozik .. kékes munkával. Most rázza meg a fejét, és csak előtte lát egy írott kék árokkabátot, rajta néhány mágneses gondolatot. Kézzel írt. Szeretettel, megismételhető!